پرسش و پاسخ

ایجاد یک پرسش

توسط elina

بدون پاسخ

سوال: سلام دکتر من یه چند روزی هست پایین پلک چشم چپم میپره خیلی خفیف اما قشنگ حسش میکنم


توسط علی اضعر مردانلو

بدون پاسخ

سوال: من پسرم از سه ماهگی مشکل شبکیه داره یعنی تو آفتاب خوب نمیبینه ميخواستم ببینم چیکار باید بکنیم


توسط یگانه

بدون پاسخ

سوال: سلام دکتر من دوماهی میشه چشمم رو لیزیک کردم. الان کمی تار میبینم. آیا این تاری دید طبیعی هست؟


توسط آنیا کریمی

بدون پاسخ

سوال: سلام آقای دکتر.دخترم دچار نقص مادرزادی میباشد. دارای شکاف کام لب بوده و ناشنوایی هم داره که کاندید کاشت حلزون میباشد.باهمه اینها د چار نقص شبکیه میباشد وانحراف شدید داره ولرزش چشم هم داره.گفتن برای درمان چشمش که شبکیه ش ناقص هست هیچ علاجی ندارد و دیدش محدود هست.الان میخوام بدونم که آیا واقعا هیچ درمانی ندارهانحراف چشم و لرزشش چی؟میشه حل بشه؟آیا به مرور دیدش کم نمیشه؟لطفا جواب بدین.ممنونم


توسط مژگان محمدي

بدون پاسخ

سوال: سلام من تقريبا ٣ ماه پيش متوجه تاري ديد چشم راستم شدم، و الان هم هيچگونه دردي ندارم فقط با چشم راستم كمي تار ميبينم و رنگها رو كم رنگتر. تازگي به فوق تخصص شبكيه مراجعه كردم، گفتند التهاب عصب چشم هست و ام ار اي مغز و چشم با و بدون تزريق انجام دادم، ايشون فقط قطره چشمي بهم دادند و نتايج رو به متخصص مغز و اعصاب نشون دادم ايشون هم گفتن ام ار اي مغز طبيعي و نرمال هست و مورد ام اس نيست خواستم بپرسم آيا درمان ميشه ؟ و دليلش چي هست ممنون


توسط امیر خادی

بدون پاسخ

سوال: سلام آقای دکتر چشم من در کودکی شیشه رفته بودداخلش عمل کردم جای عمل روی سیاهی چشم قسمت پایین سیاهی و چشم دچار انحراف شد الان ۳۳ سالم واسعه درمان من کاری میشه کرد


توسط Great 1

بدون پاسخ

سوال: با سلام مادرم و داییم ارثی دچار ار پی شدند و هر دو نابینا شدند من ۳۶سالمه چشمام ۸.۵ نمره اش و دیگه شماره عینکم رو هم دکترها تغییر نمی دهند با اینکه دیدم خوب نیست یکیشون میگه چشمت آب مروارید داره یکی میگه نه نداره ولی اصلا جواب درستی نمیدهند آیا من هم به این بیماری دچارم چکار باید بکنم البته خودم در مورد دژنراسیون ماکولا هم خوندم و بنظرم بیماریمون به این شبیه تره؟نظرتون چیه خواهشا یه راهکار بهم بدید طوری شده که گواهینامه ام رو هم به سختی تمدید کردند. سپاس


توسط سید وحید لشگری

بدون پاسخ

سوال: سلام آقای دکتر خسته نباشید . اگه کسی انحراف چشم داشته باشه می شود عمل لیزیک انجام داد.؟


توسط مهتاب پرینچی

بدون پاسخ

سوال: باسلام وخسته نباشی خدمت آقای دکتر.سوالم ازشمااینه بنابه گزارش برخی ازسایتهاازنظرمحققان میتوان بیست سال قبل از ظهور بیماری آلزایمر رابااسکن چشم بیماری را که دچار مشگل نازکی شبکیه هست رامشاهده کرد.به دلیل اینکه مادرم درسن هفتادودوسالگی به بیماریآلزایمرونازکی شبکیه دچار شده آیا من هم باوجوداینکه چند سالی است پرده شبکیه چشمم نازک شده به آلزایمر دچارخواهم شد؟درضمن چهلونه سال سن دارم وبه همین خاطر خیلی از این بابت مضطربم .لطفا دراین موردکمی اطلاعات دهیدخیلی ممنون میشم.باتشکر ازشما


توسط سعیده

بدون پاسخ

سوال: سلام من 25 سالمه و در طول روز مدت زیادی به لب تاب و گوشی نگاه می کنم ، احساس میکنم دچار خشکی چشم شدم. قطره اشک مصنوعی معرفی می کنید لطفا


توسط ف. پناهیان

بدون پاسخ

سوال: سلام خوبین خسته نباشید آقای دکتر،ببخشید من پسرم یک سال و هفت ماهه هستش چشم راستش خارش و قرمزی داشت دقیقا همین پستی که شما بهش اشاره کردین یعنی آلرژی چشمی داره ،دکتر بهش قطره فلوکورت داده چندروزه دارم استفاده میکنم ولی بیشتر خارش میده و اون یکی چشمش هم همینطور شده .بنظر شما قطره چشمی دیگه ای باید جایگزین قطره فلوکورت بشه ؟تاچه مدت چشمش خوب میشه ؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی نگرانم ...با تشکر


توسط فرزانه محمدی

بدون پاسخ

سوال: سلام من ۳۸ سال دارم. حدود یکسال پیش دچار مگس پران در هردوچشم شدم و بعداز معاینه پزشک متخصص گفتن شبکیه هردوچشم نازک شده. بعداز چند هفته شبکیه چشم راستم پاره شد ( بدون ضربه) و تحت عمل ویترکتومی عمیق قرار گرفتم. الان دید چشمم ۲ دهم هست و با چشم چپ میبینم و زندگی میکنم. آیا در آینده دیدم بهتر میشه ؟ آیا مکمل ویتامینی هست که بمن کمک کنه ؟ لطفا راهنمایی کنین


توسط امیر

بدون پاسخ

سوال: سلام دکتر خسته نباشید من از ۸ سالگی عینک زدم و الان ۲۱ سالمه چشمام هم مرتب ضعیف میشن چون با گوشی و کامپیوتر زیاد سر و کار دارم الان شدن ۶ و چشمام خیلی کوچیک شدن و تو گود رفتن همینطور مردمک چشمم خیلی کوچیک شده میخواستم ببینم اینا مال ضعیف شدن چشمامن و خوب میشن اگ عمل کنم یا باید برم ازمایش بدم و ایا میتونم تو این سن عمل کنم یا ن با تشکر 1398/01/12 00:26


توسط سهیل سامانی

بدون پاسخ

سوال: سلام و وقت بخیر چشم چپم بنابه به تشخیص متخصصین در کودکی در اثر ضربه دچار زخم ماکولا شده و بعد از آن دید چشمم کم شده و گفتن درمانی نداره آیا الان امکان درمان هست؟ ستم 30 سال باتشکر


توسط رضا توکلی

بدون پاسخ

سوال: سلام وقت بخیر،هزینه عمل جراحی لازک چقدر هست؟؟


توسط بابک حبیبی

بدون پاسخ

سوال: پسر بنده 9سال دارد بیماری phpv چشم چپ شبکیه جدا شده (توتال آر دی)بدون دید وچشم راست دید محیطی آیا برای چشم چپ درمانی وجود دارد؟ احتمال از دست دادن بینایی چشم راست هست یا ضعیفه؟ متشکر


توسط اسماعیل حین خانلی

بدون پاسخ

سوال: هزینه گذاشتن لنز داخل چشم چقدر است


توسط saeed

بدون پاسخ

سوال: سلام دکتر شما عمل آب مروارید هم انجام میدید ؟اگر انجام میدید کدوم بیمارستان؟


توسط زهرا

پاسخ داده شده

سوال: با سلام خانمی 20 ساله هستم که نزدیک بینی هر چشم بین 9 الی 10 است.از 2 الی 3 سال پیش متوجه شدم که دچار سوراخهایی در شبکیه شده ام.آیا درمانی برای جلوگیری از پیشرفت پارگی نیاز هست. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ: در شماره هاي بالاي نزديك بيني، معمولا پرده شبكيه نازك ميشود و بويژه در نواحي محيطي ممكن است نقاط ضعفي پيدا كند. برخي از اين نقاط ضعف با سوراخ شبكيه همراهند و در شرايط خاصي جهت جلوگيري از پارگي شبكيه ، دور آنها را ليزر مي كنيم. نقاط ضعف بدون سوراخ كه در محيط شبكيه پراكنده اند نياز به اقدامي ندارند.


توسط اسماعیل حسین خانلی

پاسخ داده شده

سوال: سلام آقای دکتر من چشمم کلوبوم مادر زادی دارد وهم اکنون از عینک استفاده میکنم ایا میتوان عمل کرد لنز گذاشت و رفتم دکتر گفته مربوط به دکتر شبکیه میشود و آب مروارید هم اورده

پاسخ: عمل جراحي آب مرواريد در بيماران كلوبومي دشوارتر و پيچيده تر از افراد عادي است، ولي تا انجا كه بتوانيم سعي مان در كارگذاشتن لنز داخل چشمي است.


توسط محمد

پاسخ داده شده

سوال: باسلام وقتتون بخیر 28 سالمه،8 سال پیش عمل اب مروارید با لنز امریکایی انجام دادم و عینک مطالعه واسم تجویز شد. در حال حاضر علوه بر اینکه شماره عینک مطالعه ام1.25و1.75 شده.برای دوربین هم دچار مشکل دید شدم.چشم راست دیدش از 10 میشه گفت 3 ولی چشم چپ 9. با درنظر داشتن اینکه ساعات زیادی از روزانه با سیستم کار میکنم،عینک تاج بلند یا دو دید واسم تجویز شده. که این امر نگرانیم رو زیاد کرده. از شما درخواست راهنمایی دارم که با این روند باید چکار کنم؟چه عملی پیشنهاد میکنید؟ پیشاپیش از همکاری شما متشکرم

پاسخ: اگر ديد چشم راست با اصلاح عينك ٣/١٠ باشد ، اول بايد ببينيم چرا ديد در اين چشم كم است. اصولا بعد از جراحي آب مرواريد و با لنزهاي معمولي كه داخل چشم كار گذاشته مي شود ، قدرت تطابق از بين مي رود و در بيماراني كه براي دور هم ضعيفي دارند ، استفاده از عينك هاي تدريجي يا دو كانوني مناسب است.


توسط عاطفه

پاسخ داده شده

سوال: بلسلام. من دخترم یکسالشه، وقتی ۳ماهش بود چشمش شروع به ابریزش کرد وقتی بردیمش پیش متخصص و معاینش کردن، گفت یک چشمش ساختارش تشکیل نشده و phpv, و چشم دیگش که تشکیل شده آب مروارید خفیف داره و قطره هیدروکلین واسش نوشته، گفت فعلا نمیشه عمل انجام داد و حدود دوسه متر دید داره، بنظرتون کی میشه دیدش بدست بیاره، و خوب میشه؟؟

پاسخ: سلام. PHPV معمولا مادرزادي است و در زمان تولد وجود دارد. در اين بيماري ساختار هاي جنيني در پشت عدسي و جلوي شبكيه نه تنها در زمان تولد از بين نرفته اند بلكه رشد كرده و باعث به هم خوردن ساختارهاي درون چشم مي شوند و معمولا با از بين رفتن ديد در چشم درگير همراهند. در چشم ديگر كه آب مرواريد دارد حتما بايد پي گير باشيد و در صورت لزوم با جراحي مي توان ديد را حفظ كرد.در حالي كه در صورت نياز به جراحي، عدم انجام آن ممكن است به تنبلي شديد چشم منجر گردد.


توسط سمیه اصغری

پاسخ داده شده

سوال: سلام.من چشمم ناخنک زده دکتریه قطره برام تجویزکرد.وقتی استفاده کردم بیشترشد.قطره هست که بشه کوچک یاازبین بره

پاسخ: اصولا در مواردي كه ناخنك وجود دارد، تجويز قطره هاي چشمي از التهاب و علايم چشمي مثل قرمزي و خارش چشم مي كاهد ولي اصولا در رشد يا پيشگيري از شد ناخنك اثري ندارند. درمان قطعي ناخنك جراحي و برداشتن بافت اضافي رشد كرده روي قرنيه است، البته در مواردي ممكن است بعد از جراحي ، عود هم داشته باشد


توسط فرانک ی

پاسخ داده شده

سوال: با سلام.جناب دکتر سوالی داشتم از خدمتتون...ایا عوارض هیدروکسی کلروکین روی شبکیه چشم برگشت پذیر هست یا دائمی؟با تشکر از شما

پاسخ: هيدروكسي كلروكين مي تواند روي قرنيه ، عدسي و شبكيه اثر كند. معمولا در مصرف هاي طولاني دارو اين عوارض ديده مي شود. با غربالگري هاي پي در پي و معمولا هر ٦ ماه شبكيه كه با انجام تصوير برداري هاي لازم ممكن است تكميل شود، قبل از بروز عارضه در شبكيه، با قطع دارو شايد بتوان از عوارض روي شبكيه جلوگيري كرد. در صورت بروز عوارض ، حتي با قطع دارو ممكن است عارضه شبكيه پيشرفت نمايد و عوارض دايمي به جا بگذارد.


توسط اصغر

پاسخ داده شده

سوال: سلام آقای دکتر ، هزینه جراحی لیزیک چقدر هست ؟ چند روز نیاز به استراحت هست؟ سپاس از پاسخگویی شما

پاسخ: هزينه جراحي عمل هاي عيب انكساري بسته به ضريب نسبي خدمات، هر ساله تغيير مي كند و از طرفي براي ليزيك ، لازك و پي آر كي متفاوت است. الان طبق تصويب انجمن ، هزينه لازك حدود ٣/٥ ميليون است. بعد از لازك معمولا توصيه به ايتراحت حدود ٣-٥ روز كافي است.


توسط غلامرضا احمدی هادی

پاسخ داده شده

سوال: سلام آقای دکتر وقت بخیر و ممنون از مطالب مفید سایت شما در خصوص بیماری retinitis pigmentosoma میخواستم توضیحاتی بفرمایید و اینکه درمان جدیدی برای RP هست؟ و اینکه احتمال blind شدن در بیماری که بعد از چهل سالگی علایم شروع شده و و در عرض ۵ سال ، الان میدان دید حدود ۳۰ درجه داره چقدره؟

پاسخ: سلام. هزينه جراحي عمل هاي عيب انكساري بسته به ضريب نسبي خدمات، هر ساله تغيير مي كند و از طرفي براي ليزيك ، لازك و پي آر كي متفاوت است. الان طبق تصويب انجمن ، هزينه لازك حدود ٣/٥ ميليون است. بعد از لازك معمولا حدود ٣-٥ روز كافي استراحت است.


توسط سما حسنی

پاسخ داده شده

سوال: سلام ، من 5 ساله عینک میزنم شماره چشمام هر کدوم 1و75 هست و نزدیک بینم و هر سال شماره چشمم افزایش پیدا میکنه . قوز قرنیه هم دارم . امسال آستیگمات هم اضافه شد به چشمم . 0/25 بود. آیا ممکنه علت این افزایش بیماری چشمی باشه؟ یا به خاطر قوز قرنیست؟

پاسخ: سلام. تغيير در شماره چشم شما ناشي از پيشرفت قوز قرنيه است. ممكنه براي شما انجام كراس لينك بهترين گزينه باشه و پيشرفت شمارتون رو كم كنه.


توسط فرشته طالب

پاسخ داده شده

سوال: سلام من ۲/5هست قرص هیدروکسی کلروکین میخورم. روزی یک عدد که الان ۶ ماهه هفته ای ۳ تا میخورم. پریمتری هم انجام دادم. ولی دکتر گفته يه لکه های رو شبکیه چشمت هست اين لکه ها مربوط به دارو هست؟ یا مادر زادی هست؟ لکه ها خطرناک هست؟ من قبل از این که رماتیسم بگیرم و قرص بخورم از خیلی وقت پیش چشمام به نور حساسه. طوری که صفحه گوشی ام نورش کمه. کسی غیر از خودم گوشی رو نمیبینه. و کلا توو آفتاب هم اذیت میشم من نگران لکه ها هستم. دید چشمم خوبه.

پاسخ: سلام. بعيده كه با مصرف هيدروكسي كاروكين در اين مدت كوتاه و با دوزي كه شما ذكر كرده ايد، سميت و اثر روي شبكيه ايجاد بشه.


توسط مهرداد گواهی

پاسخ داده شده

سوال: باسلام . احتراما بنده بیمار پرفسور کوشه صفتری و دکتر رضایی ومولوی واحسان ا.. حاجیلو هستم و در صحنه تصادف دچار ال پی شدم که بجز دیدم چشمم انحراف دارد وجدیدا چشم دیگرم هم دچار تاری وکم کاری شده بفرمایید باید چکار کنم وکی خدمت برسم با تقدیم احترام گواهی

پاسخ: سلام. مشكلات چشم شما بيشتر مرتبط با همكاران فوق تخصص نوروافتالمولوژي است. به آن همکاران مراجعه کنید.


توسط تارا متین

پاسخ داده شده

سوال: سلام آقای دکتر من قوز قرنیه دارم و چشام آستیگملت ۴/۵ هستن و بعد از کار با کلمپوتر خیلی درد میکنن، ۲۶ سالمه. به نظر شما چشامو عمل کنم؟ چه نوع عملی؟؟

پاسخ: سلام. اگر قوز قرنيه داريد عمل برداشتن عينك نميتونيد انجام بديد ، ولي براي اينكه از پيشرفت قوز قرنيه جلوگيري كنيم ميتونيم عمل كراس لينكينگ رو انجام بديم. درد چشم در پي استفاده از كامپيوتر، معمولا ناشي از خشكي چشم است و با مصرف اشك مصنوعي بهتر ميشه.


توسط فرآ

پاسخ داده شده

سوال: سلام دکتر گرامی،من چند وقته چشمم مشکله مگس پران داشت که یهو بیشتر شد،چندروز پیش فوق تخصص شبکیه چشممو چک کرد و مشکلی نبود فقط گفت شبکیه خیلی نازکی داری و نباید ورزش رزمی یا چیزای سنگین بلند کنم...خیلی نگرانم واسه بیناییم میشه راهنماییم کنید،راهه درمانی داره؟و چیکار کنم بیشتر نشه

پاسخ: سلام، كاري از دست شما برنمياد. اگر همكار فوق تخصص شبكيه به علت مگس پران شما رو معاينه كرده اند و سوراخي در شبكيه نبوده و كاري لازم نبوده، اقدامي نياز نيست . بايد تحت نظر باشيد


توسط امیرمحمد شعله

پاسخ داده شده

سوال: باسلام چشم پسرم بر اثر ضربه شبکییه اش آسیب دیده وبینایی خود را از دست داده بردیم دکتر گفتن چون بچه است احتمال دارد خوب شود ولی یکسال میگذرد هنوز درست نشده آیا راه دمانی هست یا نه

پاسخ: سلام. متاسفانه در مواردي كه به علت ضربه به شبكيه ديد به طور كامل از بين مي رود درماني نداريم.


توسط Ahmad samani

پاسخ داده شده

سوال: باسلام خسته نباشید خدمت شما اقای دکتر میخواستم بدونم کارکردن زیاد با گوشی موبایل زیاد برای چشمم ضرر داره

پاسخ: سلام. بله . كاركردن زياد با موبايل عوارض چشمي فراواني دارد كه شايع ترينشون خشكي چشم هست.


توسط فرانک

پاسخ داده شده

سوال: دکتر مگس پران باعث پارگی شبکیه میشه؟

پاسخ: سلام. خود مگس پران باعث پارگي شبكيه نميشه، ولي بايد دقت كنيم كه مگس پران معمولا ناشي از جدا شدن ژل زجاجيه از شبكيه است و در حين همين جدا شدن ممكنه ، سوراخي تو شبكيه ايجاد بشه كه نتيجش پارگى شبكيه باشه.


توسط فرانک

پاسخ داده شده

سوال: سلام دکتر من چشمم بخاطر ضربه و ورزش هفت ماهه مشکل مگس پران پیدا کرده روز به روز هم بیشتر میشه خیلی نگرانم که مشکلی واسه بیناییم پیش بیاره درمانی داره؟مشکل پیش میاره؟

پاسخ: سلام. هر بيماري كه اخيرا دچار مگس پران شده ، بايد از جهت وجود سوراخ در شبكيه معاينه بشه. اگر معاينات خوب بود و شدت مگس پران زياد نشه و با كاهش ديد و جرقه همراه نباشه موردي نداره.


توسط سعیده

پاسخ داده شده

سوال: سلام وقت بخیر عمل لیزیک و فمتولیزیک چه تفاوتی دارند با هم؟

پاسخ: سلام - در لیزیک لایه قرنیه توسط میکروکراتوم برداشته می‌شود و در فمتولیزیک این کار توسط دستگاه فمتوسکند لیزر انجام می‌شود و به همین دلیل این لایه بسیار دقیق‌تر و بسیار نازکتر برداشته می‌شود. بهمین خاطر دوران بهبودی بیمار و بازگشت به شرایط طبیعی در فمتولیزیک کمتر است. اطلاعات جامع درباره هر یک ازاین جراحی ها را در قسمت مطالب سایت مطالعه کنید


توسط فاطمه محمدی مهر

پاسخ داده شده

سوال: با عرض سلام و خسته نباشید دکتر من ۲۲ سالمه و چند ماهی میشه که چشم درد دارم و چشم چپم جدیدا ضعیف تر شده و عینک جدید گرفتم بعضی مواقع حالت سوزن سوزن میشه ممنون میشم اگر جواب بدین

پاسخ: سلام. يك دوره از اشك مصنوعي استفاده كنيد. احتمالا حالت سوزن سوزن شدن و سوزش و درد بهتر ميشه.


توسط الهام غلامي

پاسخ داده شده

سوال: علت اصلي ناخنك چشم و درماني قطعي اون چيه !؟

پاسخ: سلام. علل فراواني در ايجاد ناخنك نقش دارند كه مهمترينشون پرتوي UV خورشيد، باد و التهاب مي باشد. درمان اصلي ناخنك جراحي است.


توسط زهرا احمدی

پاسخ داده شده

سوال: سلام اقای دکتر همه افراد دیابتی نیاز به تزریق آواستین پیدا میکنند؟ نوع دیابت تاثیر گذاره؟؟

پاسخ: سلام. خير تنها در بيماراني كه ديابت به شبكيه آسيب زده باشد و باعث تورم شبكيه، ايجاد عروق جديد در شبكيه يا خونريزي در زجاجيه شده باشه تزريق ضروريه. در كل در صورت وقوع موارد ذكر شده تزريق آوستين انجام ميشه و نوع ديابت علت مجزايي براي ترريق نيست.


توسط حمید ایزدنیا

پاسخ داده شده

سوال: با سلام بنده چهل سال سن دارم و مدت دوسال است که به تدریج میدان دیدم رو از دست دادم صوری که الان به اندازه یک دایره کوچک دید دارم البته طی این مدت به متخصص نیز زیاد مراجعه کردم که نتیجه ای نگرفتم بهجز اینکه لکه ای برروی شبکیه ایجاد شده.هر بار هم عکسهای مختلف و آنژیو انجام دادم البته مشکل دید من فقط در طول روز و مکانهای سفید رنگ است و به میزان سایه و با تاریک شدن هوا و در شب دید خوبی دارم و نیز در طول روز بازدن عینک آفتابی خیلی تیره دیدم کمی بهتر میشه، ممنون میشم راهنماییم کنین با تشکر

پاسخ: سلام، لازم است معاینه انجام شود و عکس ها و وضعیت چشم رو بررسی کنیم تا جواب قطعی بدیم


توسط اندیا امیری

پاسخ داده شده

سوال: سلام اقای دکتر من یه دختر3سالونیم دارم از یه سالگی فاصله دور رو که نگاه میکنه یدونه از چشماش رو به بیرون منحرف میشه ولی برای فاصله نزدیک خوبه چشماش.ولی دوتا چشماش این مشکلو دارن.بعضی وقتا کم میشه بعضی وقتا بیشتر.اگه میشع راهنماییم کنید.ممنونم

پاسخ: سلام، باید معاینه کامل انجام شه


توسط مریم کامران

پاسخ داده شده

سوال: آیا در۵۲ سالگی میتوان عمل لازک انجام داد؟ایا پیر چشمی هم عمل میشود؟

پاسخ: سلام، بله می توان لازک رو انجام داد. برای پیرچشمی هنوز بهترین راه عینک هست


توسط بهزاد سعادت

پاسخ داده شده

سوال: سلام استاد مادر من چند وقتیه وقتایی که چرت میزنه وقتی بیدار میشه یکی از پلکاش دیر تر باز میشه یا باید با دست بازش کنه که خیلی دچار استرسش میکنه میخوتستم ببینم این نشونه بیماری خاصیه؟؟

پاسخ: سلام، ممکنه نشانه بیماری تیروئید یا خشکی چشم یا بیماری های نیوپلاستیک باشه، لازمه ویزیت بشن


توسط علی اصغری

پاسخ داده شده

سوال: سلام وقت بخیر آیا چشم آستیگمات را می توان جراحی هایی مانند لیزیک انجام داد ؟ چه شماره های آستیگمات هایی می توانند ؟ پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم

پاسخ: سلام، بله معمولا تا چهار شماره رو میشه اصلاح کرد.


توسط ابراهیم فضلی

پاسخ داده شده

سوال: سلام آقای دکتر خسته نباشید من حدودا یکماه پیش توسط شما ویزیت شدم که تشخیص خشکی چشم و تجویز شما ارتلاک ادونسد و لوتمکس بود که از آنجا که سابقه استفاده از قطره استروئیدی نداشتم و از عوارض باخبر نبودم مدت دو هفته استفاده کردم ولی ارتلاک ادونسد ادامه دادم میخواستم بدونم میتونم دوباره به مدت یکماه در روز ۲ بار باز استفاده کنم عوارض نداره در این مدت؟

پاسخ: سلام، امروزه معتقدند که خشکی چشم معمولا یک جزء التهابی دارد و در کوتاه مدت لازم است علاوه بر اشک، از یک قطره کورتیکوستروئید با قدرت کم مثل لوتمکس که عوارض آن بسیار ناچیز است استفاده نمود. شما می توانید یک دوره دیگر هم استفاده کنید ولی بهتره از این به بعد روزی یک بار مصرف کنید.


توسط حمید محمدی

پاسخ داده شده

سوال: سلام دکتر من شبکه چشمم ورم کرده آب جمع شده و به دکتر مراجعه کردم گفت اول باید یه عکس بگیری که عکسش با تزریقه و باید عمل PDT شه درباره این عکس و جراحی یه توضیح میدین و اینکه با این عمل به طور کل چشمم درست میشه؟

پاسخ: سلام، بیماری CSC مخفف Central Serous Chorioretinopathy است که به تجمع مایع شفاف سروزی در زیر شبکیه در قسمت مرکزی شبکیه گفته می شود. این بیماری معمولا در طی سه ماه بدون به جا گذاشتن عارضه برطرف می شود. در صورت مزمن شدن یا عود می تواند به افت دید منجر شود. در این بیماری PDT یا Photodynamic therapy هم می تواند باعث از بین رفتن مایع شود و هم جلوی عود را بگیرد. قبل از انجام PDT باید عکس ICGA گرفته شود.


توسط نازی شهریاری

پاسخ داده شده

سوال: آیا در سن ۵۲ سالگی هم میشه عمل لیزیک انجام داد ؟عوارضی برام نداره ؟تضمینی هست؟کدوم دکتر برای این سن مناسبتره؟ ممنونم از همکاریتون🙏🙏

پاسخ: سلام. بستگی به شماره چشم و معاینات داره و اگر مناسب باشه امکان پذیر هست


توسط سحر امینی

پاسخ داده شده

سوال: سلام آقای دکتر ، یه سوال داشتم ، افرادی که قوز قرنیه دارند میتونن جراحی هایی مثل لیزیک یا لازک رو انجام بدند؟

پاسخ: سلام، خیر نمی توانند. در بیمارانی که قوز قرنیه دارند، انجام جراحی های اصلاح عیب انکساری ممنوع است.


توسط فاطمه یوسفی

پاسخ داده شده

سوال: سلام و وقت بخیر مادرم یک بیمار دیابتی است که یکی از چشمان خود را از دست داده و چشم دیگر بینایی کمی دارد. به مدت دو سال شاید بیشتر هر دو ماه یا یک ماه یکبار توسط پزشک تزریق چشم انجام میدهد. آخرین بار که تزریق چشم انجام داده بنا به گفته پزشک باید برای سه مرحله هر دو هفته یکبار این تزریق انجام شود.نا گفته نماند که در مراحل قبلی هم گاهی اوقات دو هفته یکبار تزریق انجام شده. خواستم بپرسم که تزریق بیش از حد واقعا لازمه ؟؟ اگر تزریق انجام نگیره چه اتفاقی میفته ؟؟ ممنونم

پاسخ: سلام، بله، بیماران مبتلا به دیابت ممکن است به علت درگیری شبکیه نیاز به تزریقات مکرر داشته باشند. در صورت عدم تزریق ممکنه بینایی چشم از بین برود.


توسط حمید ایزدنیا

پاسخ داده شده

سوال: با سلام چشمهتی من مدتیست که میدان دید خود را از دست داده و در هنگام روز و نور زیاد و زمینه های سفید دید من به اندازه یک دایره بسیار کوچک است اما با کمتر شدن نور و غروب شدن هوا و تارک شدن دید کامل دارم و پس از عکس و آنژیو پزشکان مشکل را ایجاد لکه در شبکیه تشخیص اما هیچ راه حل درمانی ارایه نکردند دیگه عاجز شدم از اینکه به متخصص زیاد مراجعه اما درمانی پیشنهاد نکردند و فقط به گفتن اینکه مشکل چی هست بسنده کردند.آیا این مشکل و بیماری راه درمانی دارد?با تشکر

پاسخ: سلام. متاسفانه برای این دسته از بیماری های شبکیه هنوز درمانی در دسترس نیست. امیدواریم با تلاش دانشمندان و به ثمر نشستن تحقیقات بتوانیم به این عزیزان نیز کمک کنیم.


توسط فرشته توکلی

پاسخ داده شده

سوال: سلام ببخشید آقای دکتر میشه گفت عمل لازک همون لیزیک هست اما پیشرفته تره؟ من دوربین چشمام ضعیف هست و شماره چشمام دو و هفتادوپنج هست کدوم عمل برام بهترهست؟

پاسخ: سلام، بله میشه گفت، prk پیشنهاد میشه


توسط شبنم قلی پور

پاسخ داده شده

سوال: سلام خسته نباشید چشام نزدیک بین و دور رو نمی تونم ببینم استیگمات نامنظم هست چند سال پیش برای عمل رفتم اما نزاشتن الان باید چیکار کنم که مثل چشم سالم بشن ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ: سلام، آستیگمات نامنظم می تواند از علام قوز قرنیه باشد، اگر هم نباشد نتیجه عمل غیرقابل پیش بینی است


توسط فهیمه جهانپور

پاسخ داده شده

سوال: آقای دکتر روشی برای برداشتن عینک (با وجود نازکی قرنیه)هست؟البته غیر از لنز

پاسخ: سلام. بله . براساس شماره چشم ، در شماره هاي بالا ، از لنز هاي داخل چشمي هم مي توان استفاده كرد


توسط وحید مقدم

پاسخ داده شده

سوال: سلام اقای دکتر . عمل لازک به بهتره یا پی ار کی؟

پاسخ: سلام. هر دو جراحي مزايا و معايبي دارند و بسته به وضعيت فرد نوع جراحي مشخص مي شود


توسط معصومه غلامی

پاسخ داده شده

سوال: سلام.آیا برای درمان شماره بالای چشم بدلیل تنبلی چشم هم جراحی میشه کرد؟

پاسخ: سلام. ميشه جراحي كرد ، اما حداكثر ديدي كه با عينك داره بدست مياد و تنبلي اصلاح نميشه.


توسط حسین غلامی

پاسخ داده شده

سوال:  سلام آقایه دکتر من چشمام ضعیف آستیکمات راستش عینکم نمی زنم . می تونم عمل لیزیک انجام بدم ؟؟؟ آخه شنیدم می گن باید اول چند سال عینک بزنی تا شماره  چشم ثابت بمونه بعد عمل کنی؟؟؟ درسته؟؟؟ میشه راهنمایی کنید؟؟ ممنون

پاسخ:  سلام. اگر شرايط جراحي رو داشته باشيد و معاينات چشم شما بجز ضعيفي مشكلي نداشته باشد ميتوانيد جراحي كنيد. جهت تصميم گيري بايد معاينات انجام شود


توسط کتایون کدخدابیگی

پاسخ داده شده

سوال:  سلام وقت بخیر .ببخشید دکتر من تقریبا ۴ سال پیش عمل ccl انجام دادم .گفتن که نباید لازک کنی.میخواستم ببین راهی هست که عینک رو حذف کنم؟ ممنون از راهنمایتون

پاسخ:  سلام. احتمالا شما كراتوكونوس يا قوز قرنيه داريد. درمانها در صورت عدم بهبود ديد ، استفاده از لنز تماسي سخت و در نهايت پيوند قرنيه است.


توسط آرزو جعفری

پاسخ داده شده

سوال:  سلام ..من متوجه شدم كه بينايي چشم راستم كم شده  بعد عكسبرداري  بهم گفتن ي نقطه از شبكيه چشمت سوخته كه  درماني نداره.. الان حس ميكنم دارم بدتر ميشم آيا اين درسته؟

پاسخ: سلام. شما احتمالا ماكولوپاتي سولار داريد. بعد از وقوع آن و رد شدن فاز حاد، ديد مختصري بهتر ميشه، اما بعد از اون معمولا ثابت مي مونه. افت ديد پيشرونده معمولا رخ نمي دهد. اگر احساس افت ديد داريد ، بايد توسط فوق تخصص شبكيه ويزيت شويد.